24-uurs zorg Amstelveen

Zuster Jansen heeft een ruim zorgaanbod, waarmee we iedere zorgwens kunnen vervullen. De 24-uurs zorg in Amstelveen van Zuster Jansen is een uitstekende optie als u dag en nacht behoefte heeft aan professionele zorg en verpleging. Samen met u bepalen we hoe de zorg voor u wordt ingezet, en op welke termijn u deze wenst te ontvangen. U krijgt hierbij altijd te maken met een speciaal samengesteld zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u zich te allen tijde veilig en vertrouwd voelt bij de particuliere thuiszorg die u van ons ontvangt.

Verzorging, verpleging en meer

24-uurs zorg houdt u niet alleen in dat u alle verzorging en verpleging ontvangt die u nodig heeft: u kunt ook rekenen op een luisterend oor, gezelschap en begrip. We willen graag van u weten wat u belangrijk vindt aan 24-uurs zorg, en hoe wij die zo passend mogelijk voor u kunnen inzetten. Wilt u graag actief blijven, ondanks een (chronische) ziekte, lichamelijke beperking of ouderdomskwalen? Dan maken onze zorgverleners dat graag mogelijk voor u. Samen boodschappen doen, koken, bij een vriend(in) op visite of een theatervoorstelling bekijken: er is doorgaans van alles mogelijk.

Daarnaast kunt u op onze verzorgers rekenen voor belangrijke ondersteuning. Zij houden bijvoorbeeld contact met uw huisarts en apotheker, om ervoor te zorgen dat uw medicatie juist wordt toegediend en dat ontwikkelingen binnen uw situatie goed worden gecommuniceerd. Kortom, u bent altijd in goede handen wanneer u kiest voor Zuster Jansen.

24-uurs zorg bij Alzheimer

Steeds meer mensen zoeken langdurige thuiszorg die gericht is op mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg die uitstekend kan worden ingezet wanneer er sprake is van dementie. U ontvangt laagcomplexe zorg en warme, persoonlijke begeleiding, zolang u dit nodig heeft. Ook uw naasten zullen rust vinden in het feit dat u altijd in goede handen bent, en dat u precies de ondersteuning ontvangt die op dat moment bij u past. Is bij u de diagnose dementie of Alzheimer gesteld, of geldt dit voor iemand in uw directe omgeving? Dan kan Zuster Jansen helpen, met thuiszorg bij Alzheimer in Amstelveen.

Direct ondersteuning nodig?

Zuster Jansen kent, in tegenstelling tot vele andere thuiszorgorganisaties, geen wachtlijsten. Zo kunt u direct gebruikmaken van onze 24-uurs zorg of één van onze andere diensten. Wanneer u met spoed thuiszorg nodig heeft, is dit dus ook uitstekend mogelijk. U heeft hier bovendien geen indicatie van het CIZ voor nodig. Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u direct passende zorg inschakelen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 020-6366837.

De professionele en ervaren zorgverleners die werkzaam zijn voor Zuster Jansen, kunnen 24 uur per dag voor u klaarstaan als dat nodig is. U kunt ons inschakelen voor tijdelijke zorg, maar ook voor permanente ondersteuning. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen een beroep kan doen op de juiste zorg, zodat herstellen gemakkelijker wordt en de kwaliteit van uw dagelijkse leven zo hoog mogelijk blijft. U kunt onze particuliere 24-uurs zorg in Utrecht combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg als u dat wilt, maar het is uiteraard ook mogelijk om ons volledige ondersteuning te laten bieden.

Ontvang méér dan verzorging en verpleging

Bij 24-uurs zorg wordt u letterlijk ieder moment van de dag ondersteund op een manier waar u zich prettig bij voelt. We gaan hierbij een stapje verder dan verzorging en verpleging: onze zorgverleners brengen tenslotte de dag met u door, en die zal niet alleen maar draaien om hulp bieden bij wat u allemaal (momenteel) niet zelf kunt. Er is voldoende ruimte voor leuke activiteiten, waar u uiteraard zelf zeggenschap over heeft. Wilt u bijvoorbeeld graag een bezoek brengen aan het theater, of maakt u graag dagelijks een wandeling? Geef gerust bij ons aan wat u prettig zou vinden, zodat wij de hulp zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw persoonlijke behoeften.

Wanneer kiezen voor 24-uurs zorg?

24-uurs zorg in Utrecht kan om verschillende redenen worden ingezet. Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte, handicap, dementie of ouderdomskwalen? Dan kan de hulp van Zuster Jansen een uitstekende oplossing voor u zijn. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we zorg kunnen verlenen op het moment dat u het nodig heeft. Ook in spoedgevallen kunt u een beroep op ons doen. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks het feit dat u (tijdelijk) minder zelfstandig bent? Laat ons uw wens dan realiseren.

Volledige ondersteuning bij u thuis

Particuliere thuiszorg in Utrecht betekent volledige ondersteuning. Onze zorgverleners houden contact met uw behandelend arts en uw apotheker, zodat de zorg zo soepel en efficiënt mogelijk kan verlopen. Ook staan ze klaar voor uw familie: zij kunnen tenslotte ook vragen of zorgen hebben over uw huidige omstandigheden. Thuiszorg draait niet alleen om letterlijk de juiste verzorging ontvangen, maar zeker ook om steun, begrip en respect. Deze kernwaarden zijn voor onze verzorgers dan ook een belangrijke leidraad bij wat ze dagelijks voor u doen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze 24-uurs zorg in Utrecht, of wilt u direct laten weten dat u hulp nodig heeft? Vul dan het contactformulier in dat u onderaan deze pagina vindt, of neem contact op via 020-6366837. Onze zorgcoördinator helpt u graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen