Terminale thuiszorg Amstelveen

Wanneer u, uw partner of uw familielid terminaal ziek is, brengt dit veel emotie en spanningen met zich mee. Zorgverleners van Zuster Jansen begrijpen wat zo’n situatie betekent voor u, maar ook voor uw directe omgeving. Onze professionele zorgverleners hebben jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Ze zijn flexibel en betrokken, en kunnen als geen ander inschatten wat u nodig heeft. Hierdoor bieden zij uitstekende terminale thuiszorg in Amstelveen en staan ze voor u klaar met passende, respectvolle ondersteuning.

Zorg in de laatste levensfase van Zuster Jansen kan zowel in de palliatieve fase als in de terminale fase worden ingezet. Het verschil tussen deze twee fases is dat de palliatieve fase veel langer kan duren, terwijl er bij de terminale fase vaak gesproken wordt over ongeveer drie maanden. Bij Zuster Jansen zullen we u ondersteunen zolang u dat wilt: u hoeft zich hier geen zorgen om te maken.

Palliatieve zorg Amstelveen

Veel mensen die ongeneeslijk ziek zijn vinden het fijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Een hospice kan warme, persoonlijke zorg bieden, maar in feite haalt niets het bij uw eigen woning en uw eigen slaap- of woonkamer. Bekende geuren, foto’s en spulletjes maken het tenslotte uw huis. Bij Zuster Jansen ervaren we thuis sterven als een heel mooi iets, maar we zien ook dat het zwaar en intensief kan zijn. Niet alleen voor de zorgvrager zelf, maar ook voor partners, familieleden en vrienden. Wilt u graag thuis blijven wonen?  Zuster Jansen staat voor u klaar, desnoods 24 uur per dag, om u te voorzien van de zorg die u nodig heeft.

Thuiszorg op hoog niveau, in heel Nederland

Zorgverleners van Zuster Jansen zijn in heel Nederland actief. Ook voor terminale thuiszorg in Amstelveen kunt u een beroep doen op onze particuliere zorg- en dienstverlening. Daarnaast bieden wij verschillende andere vormen van thuiszorg, zoals 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wij proberen op iedere zorgvraag een passend antwoord te bieden in de vorm van kwalitatieve, betrokken thuiszorg.

Heeft u ons nodig, bel dan gerust met 020-6366837. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen direct kunnen schakelen. Onze zorgcoördinator legt u graag meer uit over de mogelijkheden, en over het regelen van particuliere thuiszorg.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen