Particuliere thuiszorg Amstelveen

Met particuliere thuiszorg Amstelveen van Zuster Jansen ontvangt u altijd verzorging of verpleging van hoge kwaliteit. Onze ervaren zorgverleners komen bij u thuis om u passende ondersteuning te bieden. Dit kan in verschillende vormen: Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg. Welke vorm u uiteindelijk ook kiest, u krijgt altijd te maken met warme, persoonlijke ondersteuning die helemaal is afgestemd op wat u nodig heeft.

Een vast zorgteam staat voor u klaar

Bij Zuster Jansen vinden we het zeer belangrijk dat u altijd een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverlening. Dit kan niet gewaarborgd worden als u continu te maken krijgt met nieuwe gezichten, tijdelijke krachten en vervangers. Er zal daarom speciaal voor u een klein, vast zorgteam worden samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf verzorgers. Het zijn dus steeds dezelfde personen die voor u klaarstaan. Uw zorgteam kan tijdelijk voor u klaarstaan, bijvoorbeeld ter overbrugging van een bepaalde (herstel)periode, maar u kunt ons ook inschakelen voor een permanente oplossing.

De voordelen van particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg brengt een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid: u bepaalt geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u bij ons afneemt. Heeft u een indicatie gekregen van het CIZ, maar ontvangt u hiermee niet voldoende zorg? Dan kunt u altijd een beroep doen op Zuster Jansen voor aanvullende zorgverlening of een complete oplossing. Bovendien komt u met een dergelijke indicatie mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb). Met dit budget kunt u een deel van de zorg bekostigen. Zonder CLZ-indicatie bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Zuster Jansen.

Combineren met mantelzorg?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een eventuele mantelzorger graag wat meer ruimte geeft, om overbelasting te voorkomen. Zuster Jansen helpt u graag bij het realiseren van deze wens. Wilt u gedeeltelijk gebruik blijven maken van mantelzorg (dit geldt ook voor reguliere thuiszorg), dan is dat ook prima mogelijk. Wij kunnen dan aanvullende zorgverlening bieden, bijvoorbeeld in de vorm van 12-uurs zorg of nachtzorg. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks een (chronische) ziekte of beperking? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met Zuster Jansen voor meer informatie. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen wij direct voor u klaarstaan met zorg op maat. U bereikt onze zorgcoördinator via het contactformulier of via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen