12-uurs zorg Amstelveen

Zuster Jansen biedt professionele thuiszorg in Amstelveen en omgeving. We worden voor zeer uiteenlopende zorgvragen ingeschakeld. Zo kunnen we u ondersteunen als u herstellende bent van een (heup)operatie, als u te maken heeft gekregen met dementie of als ouderdomskwalen uw dagelijkse leven sterk belemmeren. U kunt bij ons onder andere kiezen voor 24-uurs zorg, maar we kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen het nodig heeft om dag en nacht verzorgd te worden. Daarom zijn er ook andere zorgvormen, zoals nachtzorg en 12-uurs zorg in Amstelveen. Veel mensen kiezen hiervoor als ze deels al verzorgd worden door een mantelzorger of reguliere thuiszorgmedewerker.

Een oplossing die écht bij u past

Langer thuis blijven wonen is alleen mogelijk als u precies de juiste hulp ontvangt op precies het juiste moment. Onder andere daarom werkt Zuster Jansen niet met wachtlijsten: wij vinden het uiterst belangrijk dat iedereen direct een beroep kan doen op de zorg die nodig is. U kunt ons inschakelen voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld als u revalideert of als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling. We kunnen echter ook voor een veel langere tijd of zelfs permanent worden ingeschakeld. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator als u wil weten wat er voor u allemaal mogelijk is.

Wat houdt onze particuliere thuiszorg in?

Bij Zuster Jansen ontvangt u particuliere 12-uurs zorg in Amstelveen. Dit houdt in dat u volledig zelf de controle heeft over de zorg die u ontvangt. Particuliere thuiszorg regelt u namelijk zelf: u neemt contact op met de zorgaanbieder waar u zich prettig bij voelt, en geeft vervolgens aan welke zorg u zou willen afnemen en voor welke periode. Hierover is altijd overleg mogelijk. Wanneer u twijfels heeft over de soort ondersteuning die u nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend een adviesgesprek aangaan.

Kiest u voor onze 12-uurs zorg, dan ontvangt u bij u thuis alle zorg die u nodig heeft. Uw persoonlijke wensen en behoeften zullen altijd centraal staan. Geef dan ook gerust aan wat u graag zou willen terugzien in onze zorgverlening. Samen boodschappen doen, koken, een wandeling maken of een kopje koffie drinken bij een vriend(in): onze betrokken verleners helpen u graag en begeleiden u met plezier. Zij brengen tenslotte een groot deel van de dag met u door, waarbij niet alles hoeft te draaien om de zorgtaak.

Direct hulp inschakelen?

Bij Zuster Jansen kunt u direct rekenen op zorg op maat. We werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen meteen kunnen schakelen en een passende oplossing kunnen bieden. Voor contact en meer informatie vult u onderaan deze pagina het contactformulier in, of belt u naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen