Nachtzorg Amstelveen

Als u tijdelijk minder zelfstandig bent, of te maken heeft gekregen met een ingrijpende (chronische) ziekte, dan kan het prettig zijn om een tijdje extra ondersteuning te ontvangen. Dit kan voor een aantal uur per dag zijn, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor 24-uurs zorg. Wordt u al verzorgd door een familielid of reguliere thuiszorgmedewerker, maar zoekt u aanvullende hulp voor in de nacht? Dan kunt u Zuster Jansen inschakelen voor nachtzorg in Amstelveen. Er is dan tussen 23:00 en 07:00 uur een professionele zorgverlener bij u aanwezig, die voor u klaarstaat wanneer u (tussendoor) wakker wordt.

De verschillende soorten nachtzorg

Bij Zuster Jansen maken we onderscheid tussen twee soorten nachtzorg: slaapdiensten en waakdiensten. U kunt het verschil eigenlijk als volgt zien: bij slaapdiensten is er sprake van relatief weinig zorgmomenten in de nacht. Er hoeft dan bijvoorbeeld geen medicatie te worden toegediend, maar er moet gewoon iemand aanwezig zijn die u kan helpen wanneer dat nodig is. Bij waakdiensten is de zorg iets intensiever. Misschien heeft u medicatie nodig, of bestaat er een risico op decubitus. Overleg met onze zorgcoördinator welke vorm van nachtzorg het beste bij u past, en waar u zich prettig bij voelt.

Langer thuis blijven wonen met de juiste hulp

Met nachtzorg in Amstelveen kunt u langer thuis blijven wonen, ook als u te maken heeft met een (chronische) ziekte of lichamelijke beperking. Onze ervaren zorgverleners kunnen u thuis verzorgen tot u weer op eigen benen staat, of tot de zorginstelling van uw keuze weer een plekje vrij heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons voor een veel langere periode of zelfs permanent in te schakelen.

Ons zorgteam staat direct voor u klaar

Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u een band kunt opbouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan, en dat ook uw familie steeds vaste aanspreekpunten heeft. Niet alleen u, maar ook uw familie kan met een gerust hart gaan slapen omdat u altijd in goede handen bent. Bovendien werkt Zuster Jansen niet met wachtlijsten, waardoor de verzorgers al op zeer korte termijn voor u klaar kunnen staan. Wilt u meer informatie ontvangen over particuliere nachtzorg, of wilt u direct passende hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen