Zorg bij Alzheimer Amstelveen

Helaas krijgen veel mensen (vaak op latere leeftijd, maar soms ook eerder) te maken met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. De maatschappij is hier gelukkig steeds beter op ingespeeld, maar nog steeds moet er meer gewerkt worden aan (h)erkenning van dementie. Als u zelf onverhoopt de diagnose dementie gesteld krijgt, moet u weten dat u grotendeels zelf de controle kunt houden over uw eigen situatie. Zo kunt u kiezen of u naar een zorginstelling zou willen verhuizen als u minder zelfstandig wordt, of dat u liever zo lang mogelijk thuis zou willen blijven wonen. Is dat laatste het geval, dan kan Zuster Jansen u zeker helpen. Thuiszorg kan de symptomen niet wegnemen en de toekomst niet veranderen, maar u kunt wel zo lang mogelijk in verbinding staan met uw eigen, vertrouwde omgeving. Zeker bij dementie is dit erg belangrijk gebleken.

Bepaal zelf welke ondersteuning u ontvangt

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg bij Alzheimer in Amstelveen. Dit houdt in dat u binnen deze zorgvorm zelf bepaalt hoeveel ondersteuning u wenst te ontvangen. Zo kunnen we er 24 uur per dag voor zijn, maar is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor 12-uurs zorg of nachtzorg. Wat u kiest hangt volledig af van uw persoonlijke omstandigheden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u al gebruikmaakt van reguliere thuiszorg of mantelzorg, en dat u op zoek bent naar professionele aanvullende hulp.

Ervaren zorgverleners die weten wat u nodig heeft

De zorgverleners van Zuster Jansen weten, door een grote hoeveelheid vakkennis en jarenlange ervaring, precies hoe ze om moeten gaan met de verschillende situaties die door Alzheimer kunnen ontstaan. Mede daardoor zijn zij in staat om zowel u als uw naasten te ondersteunen. Zij kunnen tenslotte ook vragen of zorgen hebben over uw situatie, en dan is het prettig wanneer ze terechtkunnen bij ervaren verzorgers. We werken met kleine, vaste teams, die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. We vinden het namelijk belangrijk dat u een band kunt opbouwen met de mensen die voor u komen zorgen, en dat uw familieleden steeds vaste aanspreekpunten hebben. We proberen het inzetten van tijdelijke krachten en vervangers zoveel mogelijk te mijden.

Specialistische thuiszorg van Zuster Jansen

Zuster Jansen is actief in heel Nederland en natuurlijk ook in de omgeving van Amstelveen. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreekt onze zorgcoördinator met u de specifieke situatie en wordt er een persoonlijk zorgplan samengesteld. Ook kunt u ons advies vragen over het inzetten van het persoonsgebonden budget. Niet alleen voor zorg bij de ziekte van Alzheimer, ook voor 24-uurs zorg, nachtzorg en bijvoorbeeld terminale thuiszorg kunt u bij Zuster Jansen terecht. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Amstelveen, neem dan contact met ons op via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen