Slaap- en waakdiensten

Bij Zuster Jansen hanteren we twee soorten nachtzorg. Dit doen wij omdat geen situatie hetzelfde is, en iedereen eigenlijk een beroep moet kunnen doen op zorg die volledig bij hem of haar past. Nachtzorg kan een prettige oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld overdag al hulp ontvangt. Stel, u wordt verzorgd door een familielid, maar u wil deze persoon niet vragen om ‘s nachts ook bij u te blijven. In dat geval kunt u Zuster Jansen inschakelen voor passende aanvullende zorg. Er is dan een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig tussen 23:00 en 07:00 uur.

Het verschil tussen deze diensten

Welke soort nachtzorg u kiest, hangt af van de intensiteit van zorg die nodig is. Is er relatief weinig verzorging nodig, omdat er bijvoorbeeld geen medicatie toegediend hoeft te worden? Is het vooral belangrijk dat er gewoon iemand bij u is, die over u waakt terwijl u slaapt? Dan kunt u uitstekend kiezen voor slaapdiensten. Moet u ‘s nachts medicatie innemen, bestaat er risico op decubitus of zijn er andere factoren die een rol spelen? Dan zijn waakdiensten wellicht een betere optie. Er staat dan een ervaren verzorger klaar met laagcomplexe zorg, waar u op ieder moment van de nacht een beroep op kunt doen als dit nodig is.

Wat kan Zuster Jansen voor u betekenen?

Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten, maar dat u gewoon een goede band kunt opbouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Ook uw familieleden hebben vaste aanspreekpunten. Wanneer de slaap- of waakdienst is afgelopen, zal de zorgverlener van Zuster Jansen altijd zorgen voor een soepele, heldere overdracht naar uw andere verzorger(s). Mochten er bepaalde ontwikkelingen zijn, dan is iedereen hier direct van op de hoogte.

Woont u ook het liefst thuis?

Met onze hulp kunt u iedere avond met een gerust hart gaan slapen, gewoon in uw eigen slaapkamer. U hoeft niet naar een zorginstelling te verhuizen om de zorg te krijgen die u nodig heeft: wij verlenen deze zorg gewoon bij u thuis. Daarbij hoeft u nooit bang te zijn dat u op een wachtlijst komt te staan: Zuster Jansen kan direct voor u klaarstaan met zorg op maat, ook bij spoedgevallen. Laat ons gerust weten wat u van ons nodig heeft.

Wilt u meer informatie ontvangen, of direct passende particuliere thuiszorg inschakelen? Neem dan contact op, bijvoorbeeld door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. de Jongh, Amstelveen